Lidt om SoMeWeb

Her på siden kan du læse om, hvem der står bag SoMeWeb. 

Hvad ønsker du?

Mikkel Jul, Stifter & Ejer

Mit navn er Mikkel Jul, og jeg er stifter af SoMeWeb. Jeg har en kandidatuddannelse i kommunikation, og jeg har arbejdet med webudvikling og online marketing i 5 år.

n

Mit arbejde

I min portofølje findes blandt andet en hjemmeside til en skønhedsklinik med integreret bookingsystem og en hjemmeside til en Body SDS behandler også med integreret bookingssystem. Derudover har jeg lavet videoer for skønhedsklinikken, for Body SDS behandleren og for et forretningsnetværk.

Kom i kontakt

Hvordan kan jeg hjælpe dig? Send mig en e-mail på mij@someweb.dk og lad mig høre, hvilke drømme du ønsker at få realiseret. Måske er det en ny hjemmeside, en professionel video af dit arbejde eller måske ønsker du at prøve kræfter med målrettet markedsføring på Facebook.

“Da jeg stod og skulle bruge en professionel hjemmeside til min virksomhed, var jeg ikke i tvivl om, at jeg skulle vælge SoMeWeb med Mikkel Jul i spidsen. Og jeg har ikke fortrudt. Der kom en rigtig fin og professionel hjemmeside ud af samarbejdet og hele forløbet har været kendetegnet ved en yderst professionel og behagelig kommunikation. Jeg kan på det bedste anbefale SoMeWeb med Mikkel Jul som en yderst professionel virksomhed indenfor det felt.”

Kersti

Ejer, Debitorstyring & Inkasso

“Jeg fik hjælp af SoMeWeb til at lave en hjemmeside til min virksomhed. Resultatet er jeg ovenud tilfreds med, og Mikkel forstod at gøre min vission simpel og professionel. Udover dette har Mikkel også hjulpet mig med Facebook annoncering, hvor vi fik skabt trafik til min nye hjemmeside. Uden Mikkels hjælp havde jeg ikke haft mulighed for at komme igang med min virksomhed, så jeg er naturligvis meget taknemmelig for det, som han har gjort for mig.”

Caroline

Ejer, Sellebjerg Fitness