Vælg en side

Priser

Hvad koster en hjemmeside? Hos SoMeWeb skaber vi gennemsigtighed i priserne, så du som kunde altid kender priserne på, hvad din WordPress hjemmeside koster.

WordPress hjemmeside priser

Har du gjort dig tanker omkring størrelsen og indholdet på din nye hjemmeside? Herunder kan du se priser på forskellige hjemmeside-pakker.

Alle priser er eks. moms.

Ofte stillede spørgsmål

Find svar på de mest stillede spørgsmål, som vi møder i forbindelse med køb af en ny WordPress hjemmeside hos os.

Hvad er timeprisen?

Timeprisen ligger på 550 kr. + moms.

Denne pris har ikke noget med ovenstående pakker at gøre, men faktureres ved efterfølgende arbejde på hjemmesiden eller anden form for markedsføringsarbejde.

Har du allerede en WordPress hjemmeside med Divi tema på og ønsker hjælp til den, så kunne det være en mulighed at købe et antal timer af os. Kontakt os for aftale angående timearbejde på din nuværende side.

Hvor hostes hjemmesiden?

SoMeWeb har ikke egne servere til hosting. Derfor skal du selv ud og finde et hostingselskab. Dette kunne være Simply.com, som har nogle fine priser og er nemme at arbejde med. Vi guider dig gerne igennem processen, men du skal selv oprette webhotel til hosting. Herved har du selv kontrol og ejerskab på din hosting. 

Vi har derudover mulighed for at give dig en rabatkode, hvor du kan få en stor besparelse på dit køb af webhotel hos Simply.com.

Får jeg adgang til hjemmesiden?

Jeps, det gør du. Ved opstart installerer vi WordPress på din server og opretter i den forbindelse et login til hjemmesidens kontrolpanel, hvor vi arbejder på hjemmesiden. Du modtager dette login, når hjemmesiden er færdig. Skulle du have lyst til at have dit eget login under opbygning af hjemmesiden, kan vi også fikse dette.

Hvad har I lavet for andre kunder?

Siden 2017 har SoMeWeb leveret responsive, brugervenlige og profesionelle WordPress hjemmesider til en lang række tilfredse kunder. Se tidligere web-cases her.

Kan jeg få en større løsning?

Naturligvis! Ovenstående pakker er defineret ud fra et mere enkelt behov om at komme i gang med en ny hjemmeside.

Alt kan for så vidt lade sig gøre – selv mere avanceret kodearbejde. SoMeWeb samarbejder med Turn Left, som besidder dygtige programmøre, der kan klare alle programmeringsopgaver.

Kontakt os hvis du ønsker specifikke eller større løsninger til din nye hjemmeside.

Hvor længe tager det at lave hjemmesiden?

Det afhænger helt af, hvilken pakke du ønsker. Jo større pakke, jo mere avanceret løsning og herved flere timers arbejde, men som udgangspunkt er det altid muligt at imødekomme en eventuel ønsket tidsplan. Deadline og projektplan aftales med kunden inden opstart for at forventningsafstemme. 

Er du klar til at komme i gang?

Hvordan kan vi hjælpe dig? Kontakt os via kontakformularen og lad os høre, hvordan vi kan hjælpe dig.