WordPress hjemmeside priser

Hvad koster en hjemmeside? SoMeWeb skaber gennemsigtighed i WordPress hjemmeside priser, så du altid kender priserne på, hvad din nye hjemmeside koster.

Gennemsigtige WordPress hjemmeside priser

Har du gjort dig tanker omkring størrelsen og indholdet på din nye hjemmeside? Herunder kan du se tre forskellige wordpress hjemmeside priser.

Alle priser er eks. moms.

Se nogle af mine kunders hjemmesider

Dette billede viser passionbusiness.dk på desktopversion og mobilversion. Hjemmesiden er lavet af SoMeWeb.
Dette billede viser vovseguiden.dk på desktopversion og mobilversion. Hjemmesiden er lavet af SoMeWeb.
Dette billede viser familienitale.dk på desktopversion og mobilversion. Hjemmesiden er lavet af SoMeWeb.
Dette billede viser groupofworkers.dk på desktopversion og mobilversion. Hjemmesiden er lavet af SoMeWeb.

Vil du have en lignende hjemmeside?

Sådan er processen, når du køber en hjemmeside hos mig

Find svar på de mest stillede spørgsmål, som jeg møder i forbindelse med køb af en ny WordPress hjemmeside.

Step 1: Opstart

Vi starter ud med at have en dialog omkring dine ønsker for din nye hjemmeside. Vi klarlægger, hvad du behov for, at den skal kunne. Dette gør vi ved at snakke om din virksomhed og dine mål. Det er vigtigt for mig, at jeg kender til dine ønsker til hjemmeside, da jeg herved har nemmere ved at lave den perfekte hjemmeside til dig. Når vi har fundet frem til, hvad din nye hjemmeside skal indeholde, så er vi klar til næste step.

Step 2: Design

Når jeg ved, hvad din hjemmeside skal indeholde, så går jeg i gang med at designe og bygge din nye hjemmeside. Under dette step skal du måske hjælpe mig med noget materiale omkring din virksomhed. Dette skal jeg bruge for at skabe en hjemmeside, der matcher din virksomheds værdier. Relevant materiale, som jeg skal bruge fra dig, kan for eksempel være logo samt billeder og tekster om din virksomhed/produkter.

Step 3: Gennemgang

Når jeg har arbejdet på din nye hjemmeside og er klar til at vise dig, hvad jeg har lavet, så skal du kigge hjemmesiden igennem. Du får tilsendt link til hjemmesiden, hvor du kan se, hvordan hjemmesiden ser ud. Såfremt du har rettelser vil jeg sørge for, at det bliver rettet, så du får præcis det resultat, som du ønsker. Såfremt du ikke har nogen ændringer eller tilføjelser, så kan vi hurtigt springe videre til step 4. 

Step 4: Godkendelse og lancering

Efter du har , hvad din hjemmeside skal indeholde, så går jeg i gang med at designe og bygge din nye hjemmeside. Under dette step skal du måske hjælpe mig med noget materiale omkring din virksomhed. Dette skal jeg bruge for at skabe en hjemmeside, der matcher din virksomheds værdier. Relevant materiale, som jeg skal bruge fra dig, kan for eksempel være logo samt billeder og tekster om din virksomhed/produkter.

WordPress hjemmeside priser sammensat til små virksomheder

Hele grundlaget for SoMeWeb har siden opstarten i 2017 været, at det skal være muligt for den mindre (måske nyopstartet) virksomhed at blive synlig online uden, at det skal koste en bondegård. Derfor har jeg sammensæt nogle priser på hjemmesider, der gør det hele lidt mere spiseligt.

online marketingbureau mission

Dét siger nogle af mine kunder om samarbejdet

Herunder kan du se, hvad et udpluk af mine kunder har at sige om deres nye WordPress hjemmeside.

|

“Jeg kan kun anbefale SoMeWeb og Mikkel Jul. Jeg er involveret i flere virksomheder, og vi bruger alle SoMeWeb til vores hjemmesider og onlinemarkedsføring. Det arbejde der bliver udført er professionelt, servicen ses ikke bedre andre steder og der er ikke noget der ikke kan lade sig gøre.
En varm anbefaling til SoMeWeb og Mikkel Jul herfra🙏”

– Ken Ole Kjær Rasmussen

|

Min hjemmeside er i de bedste hænder ved Mikkel, og selvom jeg får nogle tossede tanker, bliver jeg mødt i dem, og Mikkel tryller en løsning frem- både hurtigt og flot.
Og bliver tankerne for vilde, så er det en ærlig Mikkel, der siger, det er ikke det værd, men lad os kigge på det her i stedet for.. Someweb er alle fem stjerne værd.

– Ole Kollerup

|

Som nyopstartet selvstændig vinduespudser stod jeg og manglede en hjemmeside til min virksomhed. SoMeWeb fik stablet en hjemmeside på benene i løbet af kort tid, som jeg er blevet yderst tilfreds med. Der har været fokus på alle relevante aspekter ift. at optimere en hjemmeside og få trafik på den; UX, SEO, Google Ads og annoncering på sociale medier. Alt det har nu resulteret i, at jeg ligger på side 1 på Google!

– Magnus Hansen

Ofte stillede spørgsmål

Find svar på de mest stillede spørgsmål, som jeg møder i forbindelse med køb af en ny WordPress hjemmeside.

Hvad er timeprisen?

SoMeWebs mission er ikke at være et online marketingbureau som alle andre med tårnhøje bureaupriser. Jeg vil gerne hjælpe små virksomheder med at blive synlige online. Derfor ligger timeprisen på 550 kr. + moms.

Denne pris har ikke noget med ovenstående pakker at gøre, men faktureres ved efterfølgende arbejde på hjemmesiden eller anden form for markedsføringsarbejde.

Har du allerede en WordPress hjemmeside og ønsker hjælp til den, så kunne det være en mulighed at købe et antal timer af mig.

Hvor hostes hjemmesiden?

SoMeWeb har ikke egne servere til hosting. Derfor skal du selv ud og finde et hostingselskab. Dette kunne være Simply.com, som har nogle fine priser og er nemme at arbejde med. Jeg guider dig gerne igennem processen, men du skal selv oprette webhotel til hosting. Herved har du selv kontrol og ejerskab på din hosting.

Jeg har derudover mulighed for at give dig en rabatkode, hvor du kan få en stor besparelse på dit køb af webhotel hos Simply.com.

Får jeg adgang til hjemmesiden?

Jeps, det gør du. Ved opstart installerer jeg WordPress på din server og opretter i den forbindelse et login til hjemmesidens kontrolpanel, hvor jeg arbejder på hjemmesiden. Du modtager dette login, når hjemmesiden er færdig. Skulle du have lyst til at have dit eget login under opbygning af hjemmesiden, kan jeg også fikse dette.

Hvad har du lavet for andre kunder?

Siden 2017 har SoMeWeb leveret responsive, brugervenlige og profesionelle WordPress hjemmesider til en lang række tilfredse kunder. Se for eksempel disse WordPress hjemmeside eksempler.

Kan jeg få en større løsning?

Naturligvis! Ovenstående pakker er defineret ud fra et mere enkelt behov om at komme i gang med en ny hjemmeside.

Alt kan for så vidt lade sig gøre – selv mere avanceret kodearbejde. SoMeWeb samarbejder med Turn Left, som besidder dygtige programmøre, der kan klare alle programmeringsopgaver.

Hvor længe tager det at lave hjemmesiden?

Det afhænger helt af, hvilken pakke du ønsker. Jo større pakke, jo mere avanceret løsning og herved flere timers arbejde, men som udgangspunkt er det altid muligt at imødekomme en eventuel ønsket tidsplan. Deadline og projektplan aftales med kunden inden opstart for at forventningsafstemme.

Hvad skal man huske på, når man udforsker WordPress hjemmeside priser?

Når man har besluttet sig for, at man skal have lavet en professionel WordPress hjemmeside til sin virksomhed er der nogle vigtige overvejelser, man bør foretage sig, for at finde frem til den rigtige pris.

Det er vigtigt at bemærke, at prisen for en WordPress hjemmeside kan variere betydeligt afhængigt af flere faktorer. Disse faktorer inkluderer omfanget af projektet, funktionaliteten og selve designet. Det er derfor vigtigt at være opmærksom på dine specifikke behov og ikke mindst budget, inden vi indleder en dialog om en ny hjemmeside til din virksomhed.

Her er nogle vigtige faktorer, som du kan forholde dig til, når det kommer til WordPress hjemmeside priser:

Det visuelle udtryk

En vigtig del af enhver hjemmeside er det visuelle design. Prisen vil afhænge af kompleksiteten af det ønskede design og det tidspunkt, der kræves for at opnå det ønskede resultat. Hos SoMeWeb er det kun ved ganske få tilfælde, at specielle designløsninger kræver en merbtetaling. Det kan for eksempel være ved ønsker til specifikt grafisk materiale på hjemmesiden, hvor jeg må hyre en grafiker til at varetage opgaven. Det er dog sjældent nødvendigt.

Funktionalitet og tilpasninger

Hvis du har specifikke krav til funktionalitet på din hjemmeside, f.eks. webshopløsning eller bookingsystemer, kan det påvirke prisen. Avancerede tilpasninger eller integrationer kan kræve ekstra udviklingstid og ekspertise, hvilket kan påvirke prisen på din hjemmeside. Prisen på ovenstående pakker er baseret ud fra nogle standardiserede løsninger. Har du specifikke behov for unikke løsninger på din hjemmeside, vil det naturligt tage længere tid at udvikle. Dette vil påvirke den endelige pris på din hjemmeside.

Indhold og billedmateriale

Tekst og billeder på din hjemmeside spiller altid en stor rolle i, hvor god en hjemmeside bliver. Jeg anbefaler altid, at kunden selv skriver tekster og leverer billeder/videoer til mig, som jeg kan bruge på hjemmesiden. Det er ganske enkelt fordi, at kunden i 99% af tilfældene er langt klogere på det, kunden sælger, end jeg er – naturligt nok. Hvis du ikke har tiden eller lysten til at skrive lange tekster og finde billeder til din hjemmeside, kan jeg dog godt hjælpe. Jeg vil i så fald benytte mig af AI-værktøjer til tekstforfatning og gratis billedarkiver som Unsplash og Pexels. Alt materiale skal godkendes af dig som kunde inden jeg publicerer det på din hjemmeside. Det sikrer, at du altid har kontrol over, hvad der fremgår på din hjemmeside.

Vedligeholdelse og support

En hjemmeside kræver regelmæssig vedligeholdelse og support for at sikre, at den fungerer korrekt og forbliver sikker. Jeg tilbyder løbende vedligeholdelse og support, som kan tilkøbes som en form for serviceaftaler efter, at din hjemmeside er bygget færdig. For mange af mine kunder, der vælger denne løsning, er det en tryg måde at bibeholde kvaliteten af hjemmesiden fremover. Ved vedligeholdelse drejer det sig primært af opdateringer af eventuelle plug-ins og tema. Ved support drejer det sig om ændringer og/eller tilføjelser til hjemmesiden. Alt dette kan inkluderes i et fast månedligt beløb, hvor jeg altid varetager det hele.

Hosting og domænenavn

Ud over selve prisen på din WordPress hjemmeside (altså prisen for at få den bygget) skal du også tage højde for omkostningerne ved hosting og domænenavn. Disse er typisk årlige udgifter.

Skal vi tage en snak om din nye hjemmeside?

Hvordan kan vi hjælpe dig? Kontakt os via kontakformularen og lad os høre, hvordan vi kan hjælpe dig.