Ydelser

Her på siden kan du læse om, hvilke ydelser SoMeWeb tilbyder. Uanset hvilken ydelse du ønsker er SoMeWebs mission altid klar: 100 % tilfreds hele vejen.

Hvad ønsker du?

Hjemmesider

En moderne hjemmeside skal være intuitiv, brugervenlig og responsiv. Den skal være let at navigere rundt i for brugeren, og så skal den kunne vises på alle enheder. SoMeWeb opsætter din hjemmeside, så de tre nøgleord er opfyldt. Nu er det blot at lade besøgende opleve din hjemmeside.

Videoproduktion

Din virksomhed skal præsenteres på den bedst mulige måde – også visuelt! Derfor kan en præsentationsvideo af din virksomhed eller et produkt være det helt rigtige for at overbevise dine kunder om, at det er dig, som de skal handle hos. Video i dag er bare et stærkt redskab til at overbevise kunder.

Facebook Annoncering

Sociale medier er blevet en del af vores hverdag, hvilket kan være en stor 
mulighed for din virksomhed.
Flere millioner mennesker er på Facebook hver dag, og ved hjælp af Facebooks annonceværktøj kan du segmentere og målrette din annoncering ned til mindste detalje.

“Vi har før brugt SoMeWeb til Facebook annoncering med stor succes. Vi skal nu igang med ny hjemmeside og vil her bruge Mikkel igen. Vi er meget tilfredse med samarbejdet, og de input Mikkel kommer med.”

Charlotte

Partner, SideBySide

“Mikkel har lavet vores hjemmeside med bookingsystem, da vi ville håndtere og automatisere de mange forespørgsler på vores behandlinger. Det har virkelig hjulpet os med at drive forretning, så vi kan fokusere på at behandle vores kunder.”

Tanya

Ejer, Clinic Cos