WordPress hjemmeside eksempler

Siden 2017 har SoMeWeb leveret responsive, brugervenlige og profesionelle WordPress hjemmesider til en lang række tilfredse kunder. Se eksempler på nogle af de WordPress hjemmesider, som jeg har lavet gennem årene.

padel hjemmeside

Padel i Karlslunde og Roskilde

PADELPIT i Karlslunde og Roskilde tilbyder indendørs padel til måske sjællands bedste priser, top facilliter og padel for alle niveauer. Derudover kan du få træning af dygtige padeltrænere samt tilmelde dig arrangementer i centrene. 

SoMeWeb reference Body SAS Kropsterapi ApS

Autoriseret Body SDS behandler

Body SAS Kropsterapi ApS tilbyder Body SDS behandling, der gennem kroppens selvhelbredende egenskaber kan afhjælpe en lang række skader og livsstilssygdomme samt skabe velvære.

familienitale

Familievejleder og Marte Meo terapeut

Familienitale er professionel familievejleder med viden om autisme, ADHD, Marte Meo og familieterapi. Familienitale bistår familier, når tiden er moden til ændringer i familiedynamikken.

SoMeWeb reference Passion Business

Det ultimative erhvervsnetværk

Passion Business er det ultimative erhvervsnetværk. Her mødes dygtige, innovative og engagerede forretningsfolk med fælles passion for golf eller jagt. Er du til netværk og golf eller jagt, så er her muligheden for at styrke din forretning.

vinduespudser hjemmeside

Vinduespudser på Amager

Vinduespudser Amager er din lokale vinduespudser på Amager og i omegn. Bor du i Storkøbenhavn og mangler en vinduespudser, så tag fat i Vinduesudser Amager. Du kan beregne en pris på netop din bolig hjemme fra sofaen med deres online prisberegner.

SoMeWeb reference Vinduespudser Frederiksberg

Vinduespudser på Frederiksberg

Vinduespudser Frederiksberg er din lokale vinduespudser på Frederiksberg. Er du bosiddende på Frederiksberg eller ligger dit kontor i byen, så tag fat i Vinduespuudser Frederiksberg. Prøv deres online prisberegner, så du online kan se, hvad din pris bliver.

skou group hjemmeside

Regnskab, bogføring & rådgivning

Har du brug for assistance til bogføring, moms osv.? Eller måske generel rådgivning om, hvordan du skal tage din forretning til next level? Så tag fat i Skou Group, der tilbyder alt lige fra regnskab og bogføring til rådgivning og bestyrelsesarbejde.

tømrer hjemmeside

Tømrer & snedker i Vallensbæk

Thestrup Totalservice tilbyder alt inden for tømrerarbejde og snedkerarbejde i Vallensbæk og Ishøj. Især døre og vinduer specialiserer de sig indenfor. 

entreprenør hjemmeside

Entreprenørfirma

GKN Byg ApS hjælper med alle entreprenør opgaver samt alt inden for murer- og tømrerfaget. Står du over for et byggeprojekt, så overlad det med ro i maven til GKN Byg. 

Group of Workers ApS

Vikarbureauet til byggepladser

Group of Workers ApS er et vikarbureau, der leverer arbejdskraft til byggepladser. De leverer de folk, som du har brug for: sikkerhedskonsulenter, arbejdsmænd, byggerådgivere, truckførere, tømrere og rengøringsfolk. 

SoMeWeb reference Group Security ApS

Den komplette sikkerhedspartner

Group Security ApS er din komplette partner til varetagelse af dine sikkerhedsmæssige behov. Group Security ApS tilbyder alt inden for sikkerhed, hvor blandt andet ydelser som IT-sikkerhed og Vagtservice kan nævnes.

Vil du have en lignende hjemmeside?

osted hestespa og wellness

Hestespa & Wellness

Trænger din hest til at blive opvartet, så er Osted Hestespa & Wellness stedet. Hos Osted sørger de for, at din hest har det godt med deres dækkenvask, wellness og opstaldning. 

HPN Foreningen

En frivillig patientorganisation

HPN Foreningen er en frivillig patientorganisation for hjemmeparenteral ernæring. Foreningen bistår og rådgiver patienter, der får parenteral ernæring. Derudover planlægger foreningen arrangementer og fælles rejser for patienterne.

Revifix ApS

Revision – Bogføring – Rådgivning

Revifix ApS tilbyder en bred vifte af serviceydelser til iværksættere, mindre og mellemstore virksomheder samt private. Basisydelser hos Revifix ApS indebefatter revision og regnskabsmæssig assistance.

kia picanto simpel page someweb reference

Simpelt Kia Picanto website

Et simpelt website med fokus på organisk Google trafik. Optimeret website til Car Special A/S med fokus på “Kia Picanto” som søgeord. På kia-picanto.dk får du en komplet guide over Kia Picanto 2023.

cc networks

360° leverandør af intelligent sikkerhed

CC:Networks er specialister inden for både Intelligent Sikkerhed, Netværk, Elinstallationer og Rådgivning. Her kan du samle alt inden for data og sikkerhed hos én totalleverandør.

Dette billede viser mutter-fit.dk på desktopversion. Hjemmesiden er lavet af SoMeWeb.

Online coaching for mødre i alle aldre

MutterFit er en platform, der tilbyder online coaching og kostvejledning for mødre i alle aldre. Med speciale i efterfødselstræning kan du få hjælp til at genfinde formen og din indre styrke efter fødslen. 

Vil du have en lignende hjemmeside?

vovseguiden

Hundeblog om livet som hundeejer

Vovseguiden er din hundeblog og guide til livet med hund. På siden blogges om blandt andet hvilke tanker man bør overveje, hvad man skal købe inden man får en hund samt mange andre spændende ting.  

vovseguiden

Værktøjsudlejning til DYI projekter

Easy Peasy er en privat person, der udlejer sin professionelle værktøj. Hvorfor lade det dyre værktøj stå i skuret og samle støv, når andre kan få glæde af det til deres gør-det-selv-projekter?

Clinic Cos

Skønhed, kosmetik og personlig pleje

Clinic Cos er en skønhedssalon i Solrød, der tilbyder skønhedsbandlinger som Eyelash, Skinpen, Negle, Permanent Makeup, Tatoo og Cupping. Book online direkte til en skønhedsbehandling.

wordpress hjemmeside eksempel

Ekspert i WordPress hjemmesider

Som webdesigner specialiseret i at hjælpe små virksomheder med en WordPress hjemmeside, er jeg det sikre valg for dig.

Der er flere grunde til, at det er godt at bygge sin hjemmeside i WordPress. For det første er det en fleksibel og brugervenlig platform med masser af muligheder for at tilpasse og udvide funktionaliteten. Derudover er det også en stabil og sikker platform med masser af support og et stort community, der konstant opdaterer og forbedrer platformen. Endelig er det også en SEO-venlig platform, der giver dig mulighed for at rangere højt i søgeresultaterne og nå ud til dit publikum.

WordPress hjemmeside eksempler

Mine WordPress hjemmeside eksempler, præsenterer nogle af de hjemmesider, som jeg føler mig stolt over at have fået lov til at  udviklet for min kunder siden 2017.

Udviklingen af hjemmesiderne er foregået i samarbejde med kunderne, hvor vi altid indleder samarbejdet med en dialog om kundens ønsker til hjemmesiden. Herefter opsættes nogle indledende ting, hvorefter jeg overtager og udarbejder første udkast, som godkendes af kunden inden jeg arbejder videre.

Nogle af mine mest bemærkelsesværdige WordPress hjemmeside eksempler:

Passion Business / Det ultimative erhvervsnetværk for golfere og jægere: En hjemmeside, der skulle reflektere erhvervsnetværkets to fælles passioner: Golf & Jagt. Passion Business havde før haft to seperate domæner, hvor golf og jagt var holdt adskilt, men de ønskede at rebrande sig og samle begge passioner under ét. Derfor fik vi skabt passionbusiness.dk.

Magnus Vinduespolering / Vinduespudser i hele Storkøbenhavn: 4 forskellige hjemmesider udvalgt efter geografisk arbejdsopmråde (Amager, Frederiksberg, Gentofte og Lyngby), som havde til formål at trække så meget organisk traffik ind fra Google med henblik på at booke tid til vinduespudsning fra ekstern bookingsystem.

Body SAS Kropsterapi / Anerkendt Body SDS behandler i Greve: Efter et par år med sin første hjemmeside, som blev lavet ved virksomhedens opstart, var det tid til at udbygge det digitale udtryk. Body SAS havde igennem de første par år fra opstarten opbygget en stort kundekartotek og derfor vækstet en del. Derfor var der behov for et nyt og professionelt udtryk på bodysas.dk.

Olekollerup.dk er en uddannet og certifceret parcoach, der hjælper par med at genfinde kærligheden eller styrke deres i forvejen stærke relation til hende. Ole, der ejer firmaet, har hjulpet mange mennesker og er anerkendt for hans arbejde gennem mange år. 

Hver af disse WordPress hjemmeside eksempler demonstrerer, hvordan jeg har  skabt unikke og funktionelle WordPress hjemmesider, der imødekommer mine kunders specifikke behov og ønsker. Jeg tilpasser altid designet til at afspejle virksomhedens værdier og sikrer, at hjemmesiden er responsiv, hurtig indlæses og optimeret til søgemaskinerne.

Jeg tror på, at en veludviklet hjemmeside er fundamentet for enhver succesfuld online strategi, og jeg er glad for at være en del af mine kunders digitale rejse.

Vil du også have en lige så fed og indbydende hjemmeside som mange af mine andre kunder, så kan jeg anbefale at tage et kig min side om priser, hvor du kan få en hjemmeside pris. Så ved du, hvad det koster at få en hjemmeside, som dem du har kigget på på denne side.

Lad mig høre fra dig

Hvordan kan jeg hjælpe dig? Kontakt mig allerede i dag og lad mig høre, hvordan jeg kan hjælpe dig med at nå dine forretningsmål.