Hjemmeside pris

Hvad koster en hjemmeside? Det er lidt ligesom at spørge, hvad koster en bil eller hvad koster et hus. Din hjemmeside pris afhænger af dine ønsker og krav til hjemmesiden. 

Få et uforpligtende tilbud på din nye hjemmeside

Besvar fire hurtige og simple spørgsmål herunder, og jeg vil efterfølgende give et gratis tilbud på din nye hjemmeside.

1: Hvad er formålet med din hjemmeside?

2: Har du gjort dig tanker om designet? (Logo, skrifttyper, inspiration fra andre hjemmesider osv.)

3: Hvor mange sider skal din hjemmeside have? (Forside, Om os, Kontakt osv.)

4: Sørger du selv for tekst og billeder?

N

+200 hjemmesider

N

5 ⭐ på Trustpilot

N

Ingen binding

N

Ingen skjulte gebyrer

Se et udpluk af mine kunders hjemmesider

Billede af Skou Group ApS' hjemmeside
Billede af PADELPITS hjemmeside
Billede af Familienitales hjemmeside
GKN Byg hjemmeside
Body SAS hjemmeside
magnus vinduespolering vinduespudser amager hjemmeside
webdesigner reference
Passion Business hjemmeside

Dét siger nogle af mine kunder om samarbejdet

Herunder kan du se, hvad nogle af mine kunder har at sige om deres nye hjemmeside.

Ofte stillede spørgsmål

Find svar på de mest stillede spørgsmål, som jeg møder hos mine kunder i forbindelse deres hjemmeside pris. 

Hvad påvirker prisen på hjemmesiden?

Hos SoMeWeb kan du få en skræddersyet hjemmeside, der passer til dine behov og ønsker. Prisen på din hjemmeside afhænger dog af forskellige faktorer.

Først og fremmest spiller formålet med din hjemmeside en rolle i prissætningen. Hvis du har brug for en simpel firmahjemmeside (online visitkort), der primært indsamler kontaktoplysninger og fortæller lidt om din virksomhed, vil prisen være anderledes end hvis du ønsker en avanceret webshop, hvor kunderne kan købe og betale for produkter og ydelser direkte online.

Derudover påvirkes prisen også af omfanget af opgaven. Hvis du har behov for mange undersider som “Om os”, “Ydelser”, “FAQ” og “Kontakt”, kræver det mere arbejde at designe og opsætte disse sider, hvilket kan påvirke prisen.

Jeg har valgt at dedikere mig til at levere kvalitetsløsninger til en konkurrencedygtige priser. Jeg er altid klar til at drøfte dine specifikke behov og give dig et nøjagtigt tilbud baseret på dine ønsker.

Skal jeg betale noget hver måned?

Nej. Når du får lavet en hjemmeside hos SoMeWeb, behøver du ikke bekymre dig om månedlige abonnementer eller uforudsete udgifter. Du betaler en éngangsbetaling for din hjemmeside, og så skal du ikke bekymre dig om skujlte gebyrer eller lignende i fremtiden.

Du skal kun betale for dit webhotel og domæne – altså dér hvor din hjemmeside er hostet. Det er sjældent et beløb, der springer budgettet.

Dette betyder, at du har fuld kontrol over dine udgifter og undgår at binde dig til løbende betalinger. Hos SoMeWeb ønsker jeg at gøre processen enkel og gennemsigtig, så du kan fokusere på at få en fantastisk hjemmeside uden at  bekymrer dig om løbende omkostninger hver måned.

Har du ønske om, at jeg servicerer og vedligeholder din hjemmeside løbende, kan vi lave en særskilt serviceaftale på din hjemmeside, når den er færdig. Der er også mulighed for at tilknytte mig til at lave marketing til din hjemmeside. Men dette er på ingen måde et krav. Det er helt valgfrit.

Hvad har du lavet for andre kunder?

Siden 2017 har SoMeWeb leveret responsive, brugervenlige og profesionelle WordPress hjemmesider til en lang række tilfredse kunder. Se for eksempel disse WordPress hjemmeside eksempler.

Hvad er timeprisen?

SoMeWebs mission er ikke at være et online marketingbureau som alle andre med tårnhøje bureaupriser. Jeg vil gerne hjælpe små virksomheder med at blive synlige online. Derfor ligger timeprisen på 650 kr. + moms.

Denne pris har ikke noget med din hjemmeside pris at gøre, men faktureres ved efterfølgende arbejde på hjemmesiden eller anden form for markedsføringsarbejde.

Har du allerede en WordPress hjemmeside og ønsker hjælp til den, så kunne det være en mulighed at købe et antal timer af mig.

Vil hjemmesiden være mobilvenlig?

Selvfølgelig. Vi bruger vores smartphones mere end vores computere i dag, så det er enormt vigtigt, at en hjemmeside er optimeret til mobilvisning. Google kigger også på, hvordan en hjemmeside ser ud på mobilen, inden de kigger på computervisningen.

Jeg bruger WordPress temaet Divi fra Elegant Themes til alle de hjemmesider, jeg laver. Divi er et responsivt tema, der automatisk tilpasser sig størrelsen på brugerens enhed.

Du kan altså regne med, at din hjemmeside er mobilvenlig, når vi lancerer din nye WordPress hjemmeside.

Hvor længe tager det at lave hjemmesiden?

Det afhænger helt af dine ønsker og krav til din hjemmeside. Jo større krav og jo mere avanceret ønsker jo flere timers arbejde, men som udgangspunkt er det altid muligt at imødekomme en eventuel ønsket tidsplan. Deadline og projektplan aftales med kunden inden opstart for at forventningsafstemme.

Får jeg adgang til hjemmesiden?

Jeps, det gør du. Ved opstart installerer jeg WordPress på din server og opretter i den forbindelse et login til hjemmesidens kontrolpanel, hvor jeg arbejder på hjemmesiden. Du modtager dette login, når hjemmesiden er færdig. Skulle du have lyst til at have dit eget login under opbygning af hjemmesiden, kan jeg også fikse dette.

Hvor hostes hjemmesiden?

SoMeWeb har ikke egne servere til hosting. Derfor skal du selv ud og finde et hostingselskab. Dette kunne være Simply.com, som har nogle fine priser og er nemme at arbejde med. Jeg guider dig gerne igennem processen, men du skal selv oprette webhotel til hosting. Herved har du selv kontrol og ejerskab på din hosting.

Jeg har derudover mulighed for at give dig en rabatkode, hvor du kan få en stor besparelse på dit køb af webhotel hos Simply.com.

Sådan foregår processen

Step 1: Opstart

Vi starter ud med at have en dialog omkring dine ønsker for din nye hjemmeside. Vi klarlægger, hvad du behov for, at den skal kunne. Dette gør vi ved at snakke om din virksomhed og dine mål. Det er vigtigt for mig, at jeg kender til dine ønsker til hjemmeside, da jeg herved har nemmere ved at lave den perfekte hjemmeside til dig. Når vi har fundet frem til, hvad din nye hjemmeside skal indeholde, så er vi klar til næste step.

Step 2: Design

Når jeg ved, hvad din hjemmeside skal indeholde, så går jeg i gang med at designe og bygge din nye hjemmeside. Under dette step skal du måske hjælpe mig med noget materiale omkring din virksomhed. Dette skal jeg bruge for at skabe en hjemmeside, der matcher din virksomheds værdier. Relevant materiale, som jeg skal bruge fra dig, kan for eksempel være logo samt billeder og tekster om din virksomhed/produkter.

Step 3: Gennemgang

Når jeg har arbejdet på din nye hjemmeside og er klar til at vise dig, hvad jeg har lavet, så skal du kigge hjemmesiden igennem. Du får tilsendt link til hjemmesiden, hvor du kan se, hvordan hjemmesiden ser ud. Såfremt du har rettelser vil jeg sørge for, at det bliver rettet, så du får præcis det resultat, som du ønsker. Hvis du ikke har nogen ændringer eller tilføjelser, så kan vi hurtigt springe videre til step 4. 

Step 4: Godkendelse og lancering

Så snart jeg har tilpasset din hjemmeside med de rettelser/tilføjelser, som du gav mig i step 4, så kan hjemmesiden godkendes. Hjemmesiden godkendes selvfølgelig af dig, når du ikke har flere rettelser. Med andre ord er hjemmesiden godkendt og færdig, når alle dine ønsker fra step 1 er opfyldt. Når hjemmesiden er godkendt af dig, kan vi lancere hjemmesiden og byde dine kunder velkommen.

Hjemmeside priser til små virksomheder

Hele grundlaget for SoMeWeb har siden opstarten i 2017 været, at det skal være muligt for den mindre (måske nyopstartet) virksomhed at blive synlig online uden, at det skal koste en bondegård. Derfor vil du også opleve, at din hjemmeside pris vil være til at overkomme, når du vælger mig som din webdesigner

online marketingbureau mission

Disse ting påvirker din hjemmeside pris

Når man har besluttet sig for, at man skal have lavet en professionel hjemmeside til sin virksomhed er der nogle vigtige overvejelser, man bør foretage sig, for at finde frem til den rigtige hjemmeside pris.

Det er vigtigt at bemærke, at prisen for en WordPress hjemmeside kan variere betydeligt afhængigt af flere faktorer. Disse faktorer inkluderer omfanget af projektet, funktionaliteten og selve designet. Det er derfor vigtigt at være opmærksom på dine specifikke behov og ikke mindst budget, inden vi indleder en dialog om en ny hjemmeside til din virksomhed.

Her er nogle vigtige faktorer, som du kan forholde dig til, når det kommer til WordPress hjemmeside priser:

Det visuelle udtryk

En vigtig del af enhver hjemmeside er det visuelle design. Prisen vil afhænge af kompleksiteten af det ønskede design og det tidspunkt, der kræves for at opnå det ønskede resultat. Hos SoMeWeb er det kun ved ganske få tilfælde, at specielle designløsninger kræver en merbtetaling. Det kan for eksempel være ved ønsker til specifikt grafisk materiale på hjemmesiden, hvor jeg må hyre en grafiker til at varetage opgaven. Det er dog sjældent nødvendigt.

Funktionalitet og tilpasninger

Hvis du har specifikke krav til funktionalitet på din hjemmeside, f.eks. webshopløsning eller bookingsystemer, kan det påvirke prisen. Avancerede tilpasninger eller integrationer kan kræve ekstra udviklingstid og ekspertise, hvilket kan påvirke prisen på din hjemmeside. Prisen på ovenstående pakker er baseret ud fra nogle standardiserede løsninger. Har du specifikke behov for unikke løsninger på din hjemmeside, vil det naturligt tage længere tid at udvikle. Dette vil påvirke din hjemmeside pris.

Indhold og billedmateriale

Tekst og billeder på din hjemmeside spiller altid en stor rolle i, hvor god en hjemmeside bliver. Jeg anbefaler altid, at kunden selv skriver tekster og leverer billeder/videoer til mig, som jeg kan bruge på hjemmesiden. Det er ganske enkelt fordi, at kunden i 99% af tilfældene er langt klogere på det, kunden sælger, end jeg er – naturligt nok. Hvis du ikke har tiden eller lysten til at skrive lange tekster og finde billeder til din hjemmeside, kan jeg dog godt hjælpe. Jeg vil i så fald benytte mig af AI-værktøjer til tekstforfatning og gratis billedarkiver som Unsplash og Pexels. Alt materiale skal godkendes af dig som kunde inden jeg publicerer det på din hjemmeside. Det sikrer, at du altid har kontrol over, hvad der fremgår på din hjemmeside.

Vedligeholdelse og support

En hjemmeside kræver regelmæssig vedligeholdelse og support for at sikre, at den fungerer korrekt og forbliver sikker. Jeg tilbyder løbende vedligeholdelse og support, som kan tilkøbes som en form for serviceaftaler efter, at din hjemmeside er bygget færdig. For mange af mine kunder, der vælger denne løsning, er det en tryg måde at bibeholde kvaliteten af hjemmesiden fremover. Ved vedligeholdelse drejer det sig primært af opdateringer af eventuelle plug-ins og tema. Ved support drejer det sig om ændringer og/eller tilføjelser til hjemmesiden. Alt dette kan inkluderes i et fast månedligt beløb, hvor jeg altid varetager det hele.

Hosting og domænenavn

Ud over din hjemmeside pris (altså prisen for at få den bygget) skal du også tage højde for omkostningerne ved hosting og domænenavn. Disse er typisk årlige udgifter.