Online marketing konsulent

Lær meget mere om mig på denne side. Jeg er din online marketing konsulent med speciale i WordPress hjemmesider, SEO, Google Ads og Facebook annoncering.

 Online marketing konsulent med over 10 års erfaring

Som online marketing konsulent med over 10 års erfaring med WordPress hjemmesider og online marketing, brænder jeg for at hjælpe små virksomheder med at opnå synlighed og succes online. Mit navn er Mikkel Jul, og jeg har opbygget en omfattende viden inden for online marketing gennem mine mangeårige arbejde i branchen.

Jeg har i årenes løb haft den udsøgte fornøjelse at arbejde tæt sammen med mere end 100 forskellige virksomheder med at nå deres mål med en moderne og brugervenlig WordPress hjemmeside, SEO, Google Ads og Facebook annoncering.

 

Min mission er at gøre online marketing tilgængelig for alle virksomheder, uanset størrelse eller budget. Jeg forstår udfordringerne, som små virksomheder står over for, når de ønsker at blive synlige online. Ofte er der begrænsede ressourcer til rådighed, og det kan virke som en uoverkommelig opgave at konkurrere mod større etablerede virksomheder. Men det behøver ikke være tilfældet.

Med mine omfattende erfaringer og ekspertise inden for online marketing kan jeg hjælpe små virksomheder med at opnå resultater uden at sprænge budgettet. Ved at udnytte værktøjer som SEO, Google Ads og Facebook annoncering kan vi sammen skabe en stærk online tilstedeværelse, der tiltrækker målrettet trafik og genererer værdifulde leads/salg.

Se nogle af mine kunders hjemmesider

Dette billede viser passionbusiness.dk på desktopversion og mobilversion. Hjemmesiden er lavet af SoMeWeb.
Dette billede viser vovseguiden.dk på desktopversion og mobilversion. Hjemmesiden er lavet af SoMeWeb.
Dette billede viser familienitale.dk på desktopversion og mobilversion. Hjemmesiden er lavet af SoMeWeb.
Dette billede viser groupofworkers.dk på desktopversion og mobilversion. Hjemmesiden er lavet af SoMeWeb.
|

“Jeg kan kun anbefale SoMeWeb og Mikkel Jul. Jeg er involveret i flere virksomheder, og vi bruger alle SoMeWeb til vores hjemmesider og onlinemarkedsføring. Det arbejde der bliver udført er professionelt, servicen ses ikke bedre andre steder og der er ikke noget der ikke kan lade sig gøre.
En varm anbefaling til SoMeWeb og Mikkel Jul herfra🙏”

– Ken Ole Kjær Rasmussen

|

Min hjemmeside er i de bedste hænder ved Mikkel, og selvom jeg får nogle tossede tanker, bliver jeg mødt i dem, og Mikkel tryller en løsning frem- både hurtigt og flot.
Og bliver tankerne for vilde, så er det en ærlig Mikkel, der siger, det er ikke det værd, men lad os kigge på det her i stedet for.. Someweb er alle fem stjerne værd.

– Ole Kollerup

|

Som nyopstartet selvstændig vinduespudser stod jeg og manglede en hjemmeside til min virksomhed. SoMeWeb fik stablet en hjemmeside på benene i løbet af kort tid, som jeg er blevet yderst tilfreds med. Der har været fokus på alle relevante aspekter ift. at optimere en hjemmeside og få trafik på den; UX, SEO, Google Ads og annoncering på sociale medier. Alt det har nu resulteret i, at jeg ligger på side 1 på Google!

– Magnus Hansen

En online marketing konsulent der brænder for at gøre en forskel

Når det kommer til at bygge WordPress hjemmesider, har jeg omhyggeligt udviklet mine færdigheder og ekspertise for at kunne levere imponerende og funktionelle websites til mine kunder til en hjemmeside pris alle kan være med på. En velfungerende hjemmeside er afgørende for at præsentere virksomhedens brand og tiltrække potentielle kunder. Jeg har opnået stor erfaring i at skræddersy WordPress hjemmesider, der både er æstetisk tiltalende og brugervenlige samtidig med, at de er optimeret til at opnå bedst mulige placeringer i søgemaskinerne. Tag eventuelt et kig på disse WordPress hjemmeside eksempler, hvor du kan se, hvad jeg har lavet for mine kunder.

Når det kommer til online marketing, er SEO en af mine spidskompetencer. Jeg har hjulpet utallige virksomheder med at opnå højere placeringer i søgeresultaterne ved at optimere deres hjemmesider og indhold efter de relevante søgeord og bedste praksis. Gennem omhyggelig forskning og analyse udvikler jeg skræddersyede SEO-strategier, der passer til hver virksomheds unikke behov og mål. Ved at øge synligheden i søgemaskinerne kan virksomheder tiltrække mere organisk trafik og forbedre deres online tilstedeværelse.

Google Ads og Facebook annoncering er også vigtige værktøjer, når det kommer til at nå ud til en bredere målgruppe og generere målrettet trafik. Som online marketing konsulent er jeg dygtig til at oprette og optimere kampagner og annoncer på disse platforme for at opnå maksimal effektivitet og ROI. Jeg tager mig tid til at forstå mine kunders unikke målgruppe og udvikler skræddersyede annoncer, der fanger opmærksomheden og skaber interesse hos potentielle kunder.

Mit mål er at hjælpe små virksomheder med at vækste online. Jeg er stolt af at have hjulpet utallige kunder med at nå deres online mål gennem effektiv online markedsføring. Jeg har mange 5 stjernede anmeldeler på Trustpilot og mit arbejde med en vinduespudser viser, hvordan vi fik booket kalenderen hos ham.

Uanset om du har brug for hjælp til at opbygge en imponerende WordPress hjemmeside, forbedre din SEO eller oprette målrettede annoncer, er jeg her for at hjælpe. Kontakt mig i dag, så vi sammen kan skabe en skræddersyet online markedsføringsstrategi, der passer til dine behov og budget.

Case

Se hvordan en nyopstartet vinduespudser fik fyldt kalenderen

N

4 hjemmesider med lokal SEO, Google Ads og Facebook

N

Med udgangspunkt i en kortsigtet- og langsigtet løsning

magnus vinduespolering someweb case
Mikkel fra SoMeWeb

Om mig

Jeg hedder Mikkel Jul, og jeg er grundlæggeren og ejeren af SoMeWeb. De sidste 10 år har jeg som webdesigner hjulpet mere end 100 små og mellemstore virksomheder med at blive synlige online via en ny hjemmeside og online marketing. 

LinkedIn  Connect med mig på LinkedIn

Se mine blogindlæg, hvor jeg deler ud af min viden om WordPress og online marketing

Sådan finder og køber du det rigtige domænenavn

Sådan finder og køber du det rigtige domænenavn

Køb domæne ⇛ Sådan finder og køber du det rigtige domænenavnI dette indlæg tager jeg dig gennem processen fra at finde det perfekte domæne til din virksomhed og helt til, at du klikker på "køb domæne". Gode råd inden køb af domæne Når du skal vælge et...

læs mere

CV – Lær mere om min professionelle baggrund

Herunder har jeg skitseret, hvad der har gjort mig til den online marketing konsulent, som jeg er i dag. Du får indblik i min professionelle erfaring fra tidligere jobs, min uddannelsesmæssige baggrund samt certificeringer, kurser og efteruddannelser.

Professionel erfaring

 • Marketingchef i Car Special A/S (2020-2023)
 • Marketing Manager i Car Special A/S (2017-2020)
 • Salgs- og marketingsassistent i Car Special A/S (2016-2017)
 • Marketingpraktikant i Car Special A/S (2016)
 • Fitnessinstruktør i Fitness World (2014-2016)
 • Receptionist i MB Group (2013-2014)
 • Phoner i Danske Fagmedier (2013)
 • Phoner i Amnesty International (2012)
 • Salgsmedarbejder i Føtex (2009-2010)

Uddannelse

 • Kandidat (Master) i Virksomhedsstudier og kommunikation ved Roskilde Universitet (2018-2020)
 • Bachelor i erhvervsøkonomi ved Roskilde Universitet (2016-2017)
 • Markedsføringsøkonom ved Erhvervsakademi Campus Roskilde (2014-2016)
 • Fitnessinstruktør ved AtWork (2014)
 • Økonomi ved Køge Handelsskole HHX (2009-2012)

Gennemførte kurser

Udover at have dyrket min passion for marketing gennem teoretiske bøger i skolen samt i praksis i mine marketingroller, så har jeg sideløbende gennemført kurser for at dygtiggøre mig yderligere. Herunder har jeg listet mine kursusbeviser/certifikater inden for de felter, som jeg har gennemført og bestået.

Facebook blueprint kursus mikkel jul
Google Succes online kursus mikkel jul
salg og marketing kursus
Facebook blueprint kursus mikkel jul
linkbuilding kursus
facebook annoncering kursus
Facebook blueprint kursus mikkel jul
wordpress kursus
facebook annoncering kursus avanceret

Nævnt i medierne

Trackingværktøj til marketingaktiviter

I mit arbejde hos Car Special A/S benyttede jeg mig af et værktøj, der hed Biedata. Med Biedata kunne jeg tracke alle vores marketingaktiviteter og se sort på hvidt, hvad vi tjente på vores marketingindsatser. Altså hvor mange penge har vi brugt på marketing, og hvor meget har vi tjent. Det gik så godt, at Biedata spurgte om jeg ville stille op til et interview, hvor jeg fortalte om min oplevelse med værktøjet. Se videoen herunder.

Døgn-chat service til hjemmesider

Jeg har i årenes løb testet og afprøvet mange forskellige chatfunktioner på hjemmesider. Jeg har altid været fan af dem, da det giver en suveræn kundeservice. Det er bare super vigtigt, at der altid er bemanding på servicen, så man ikke taber kunderne. Da jeg hørte fra Weply omkring deres døgnservice, hvor der sidder chatkonsulenter og besvare chats døgnet rundt fangede det min opmærksomhed. Jeg kunne uddanne chatagenter til at svare, som om det var os, der svarede kunden. Alt i alt et godt værktøj til en travl bilforhandler.

Det lykkedes mig at have en ROI på over 8 gange på chatfunktionen. Altså for hver krone vi betalte til Weply for at have servicen på vores hjemmeside, der fik vi vores penge 8 gange tilbage. Det må siges at være acceptabelt.

AutoBranchen Danmark benyttede vores store succes til at skrive en artikel. Læs artiklen her.

Skal vi tage en snak om dine muligheder?

Hvordan kan jeg hjælpe dig? Kontakt mig via kontakformularen og lad mig høre, hvordan jeg kan hjælpe dig.