SEO

Hvad er SEO (søgemaskineoptimering), hvorfor bør din virksomhed investere i det, og hvad koster det egentlig?

Priser på SEO

Alle priser er angivet ekslusiv moms.

Hvilken pakke skal du vælge?

Først og fremmest afhænger prisen af, hvad dine specifikke behov er og ikke mindst budget. Når man investerer i søgemaskineoptimering skal man forvente, at der går noget tid før man ser resultater. Men når disse resultater viser sig, så er det gratis trafik til din hjemmeside. Det siger måske lidt sig selv. Jo flere timer der investeres i søgemaskineoptimering på din hjemmeside, jo hurtigere og bedre ser du resultater.

Uanset hvilken pakke du ønsker, kan du altid være helt sikker på, at mine priser er konkurrencedygtige. Jeg tør næsten vædde på, at du ikke finder bedre priser andre steder.

seo søgemaskineoptimering
seo søgemaskineoptimering

Hvornår kan du forvente at se resultater fra SEO arbejdet?

Som tommelfingerregel skal man forvente mindst seks måneder før, at man begynder at se synlige resultater af søgemaskineoptimering. Men i nogle tilfælde kan det tage længere tid, eller man kan se resultater tidligere. Det afhænger af faktorer som konkurrence, søgeordsvolumen, strategien og historik. Det er vigtigt at huske på, at søgemaskineoptimering er en langsigtet indsats, og at man bør arbejde kontinuerligt med at optimere sin hjemmeside for at opnå succes på længere sigt.

Hvordan arbejder jeg med SEO?

Jeg tilbyder en omfattende tilgang til søgemaskineoptimering på din hjemmeside, som formentlig er bygget i WordPress. Jeg starter altid med at analysere din nuværende position og identificere områder, der skal forbedres. Derefter opretter jeg en skræddersyet SEO-strategi, der tager højde for din virksomheds specifikke behov og mål. Jeg vil også løbende overvåge din hjemmesides ydeevne og justere strategien efter behov for at sikre, at du opnår de ønskede resultater.

seo

Hvad har jeg præsteret af resultater for andre?

 

Magnus Vinduespolering gik fra ingen placeringer på Google til hele tre nr. 1 placeringer

Magnus Vinduespolering tilbyder vinduespudsning på Amager og i resten af Storkøbenhavn og havde i den forbindelse et ønske om at potentielle kunder kunne finde virksomheden, når de søgte efter en vinduespudser. Efter grundig analyse og arbejde lykkedes det mig at erobre hele tre førstepladser på Google, som i dag har været med til at sikre, at Magnus Vinduespolering tjener godt på søgemaskineoptimeringen.

Dette billede viser, at Magnus Vinduespolering har hele tre topplaceringer på Google på sin hjemmeside vinduespudser-amager.com

Hvad er SEO?

SEO står for Search Engine Optimization (søgemaskineoptimering), og det refererer til en række teknikker og strategier, der anvendes til at forbedre synligheden og placeringen af en hjemmeside eller en webside i søgemaskinernes organiske søgeresultater. Med organiske søgeresultater menes de resultater, der er placeret under dem, hvor der står sponsoreret. De sponserede søgeresultater kommer fra Google Ads (Googles online annonceringsplatform).

Læs også: Sådan gør du din WordPress hjemmeside SEO venlig

Ved at søgemaskineoptimere dit website kan du øge trafikken, forbedre brugeroplevelsen og øge din virksomheds indtjening. De tre discipliner inden for søgemaskineoptimering inkluderer følgende:

Teknisk SEO

Teknisk SEO handler om at sikre, at din hjemmeside er teknisk optimeret til at blive vist i søgemaskinernes søgeresultater. Det omfatter en række teknikker, såsom optimering af metadata, hastighedsoptimering, URL-struktur og crawlability. Jeg kan hjælpe med at identificere tekniske problemer og optimere din hjemmeside, så den er klar til at rangere højt i søgeresultaterne.

On-page SEO

On-page SEO omfatter alle de ændringer og optimeringer, der foretages direkte på din hjemmeside for at forbedre dens synlighed i søgemaskinernes søgeresultater. Det omfatter elementer som indholdsoptimering, intern linkstruktur og titel- og metabeskrivelse optimering. Jeg kan hjælpe med at forbedre din on-page SEO og sikre, at din hjemmeside er optimeret til at rangere højt i søgeresultaterne.

Linkbuilding

Linkbuilding er en vigtig del af søgemaskineoptimering, da det hjælper med at øge din hjemmesides autoritet og placering i søgeresultaterne. Det involverer at skabe links fra andre relevante og autoritative hjemmesider til din egen. Jeg kan hjælpe med at opbygge en stærk og relevant linkprofil, der vil hjælpe med at øge din hjemmesides synlighed og placering i søgeresultaterne.

Læs også: Hvad er linkbuilding?

Hvorfor investere i SEO?

Der er mange grunde til at investere i søgemaskineoptimering. For det første kan det hjælpe med at forbedre din virksomheds synlighed og øge trafikken til din hjemmeside. Det kan også forbedre brugeroplevelsen og øge din virksomheds troværdighed og autoritet på nettet. Endelig kan det også hjælpe med at øge din indtjening ved at tiltrække flere potentielle kunder til din virksomhed.

Søgemaskineoptimering kan spille en væsentlig rolle i din online markedsføring, men det er også vigtigt at huske på, at det ikke er den eneste kanal, der kan hjælpe dig med at opnå dine marketingmål. Derfor anbefaler vi at kombinere søgemaskineoptimering med andre kanaler som Google Ads og Facebook annoncering.

Som webdesigner specialiseret i at hjælpe små virksomheder med søgemaskineoptimering kan jeg tilbyde en omfattende tilgang til søgemaskineoptimering, der omfatter de tre førnævnte SEO-discipliner; teknisk, on-page og linkbuilding. Når resultaterne fra søgemaskineoptimering begynder at vise sig (kan tage op til 12 måneder), vil din virksomhed opnå højere placeringer i søgeresultaterne, øge trafikken til din hjemmeside og forbedre din virksomheds online tilstedeværelse.

Er du klar til at komme i gang?

Hvordan kan jeg hjælpe dig? Kontakt mig via kontakformularen og lad mig høre, hvordan jeg kan hjælpe dig.