Kontakt os

Lad os høre fra dig

Vi er altid klar til at besvare spørgsmål eller give et uforpligtende og gratis tilbud. Kontakt os allerede i dag, og vi vil bestræbe os på at vende retur til dig hurtigst muligt.

SoMeWeb

WordPress hjemmesider & Online markedsføring

Det siger vores kunder

“Da jeg stod og skulle bruge en professionel hjemmeside til min virksomhed, var jeg ikke i tvivl om, at jeg skulle vælge SoMeWeb med Mikkel Jul i spidsen. Og jeg har ikke fortrudt. Der kom en rigtig fin og professionel hjemmeside ud af samarbejdet og hele forløbet har været kendetegnet ved en yderst professionel og behagelig kommunikation. Jeg kan på det bedste anbefale SoMeWeb med Mikkel Jul som en yderst professionel virksomhed indenfor det felt.”

Kersti

Ejer, Debinkaso

“Jeg har fået uvurderlig og professionel hjælp til opsætning af den mest fantastiske hjemmeside samt Google AdWords. Jeg kan anbefale Mikkel og hans kompetencer, hvis du, som jeg, er en virksomhed som gerne vil ud over rampen og få gjort verden opmærksom på at du er tilstede. Mikkel formår at forklare alt det tekniske på et forståeligt dansk og yder en helt suveræn service. Han er altid til rådighed, og holder hvad han lover.”

Karina

Ejer, Familienitale