Kontakt

Kontakt SoMeWeb i dag og vækst din forretning

Kom i kontakt

Hvordan kan jeg hjælpe dig? Kontakt mig via kontaktformularen og lad mig høre, hvordan jeg kan hjælpe dig med at nå dine forretningsmål. Måske er det en ny hjemmeside, en professionel video af dit arbejde eller måske ønsker du at prøve kræfter med målrettet markedsføring på Facebook. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Hvordan kan jeg hælpe dig?

Projekter

Skønhedsklinik hjemmeside

Clinic Cos oplevede mange forespørgsler efter deres produkter på Facebook og privattelefoner.  Grundet manglende ressourcer, ønskede ejerne en hjemmeside, der kunne håndtere bookings. I dag får de dagligt over 10 bookings på cliniccos.dk.

Præsentationsvideo af nye lokaler

Clinic Cos skiftede lokation fra Havdrup til Solrød, og det betød forvirring hos deres kunder. Ejerne af skøndhedsklinikken oplevede, at deres kunder havde svært ved at finde vej hen til de nye lokaler. Vi lavede videoen for at synliggøre ruten derhen og de nye lokaler.

Body SDS Behandler hjemmeside

Body SDS behandleren Sasa Fatic kom til mig under hans uddannelse og ønskede min hjælp til at få eksponeret hans brand. Vi opsatte en Facebook profil og en hjemmeside på bodysas.dk, og i dag har Sasa ventetid til behandling og stor succes.