Opret email adresse med eget domæne ⇛ Sådan gør du 

Skab et professionelt udtryk i din digitale kommunikation med en email adresse med dit eget domæne, som du også bruger til din hjemmeside.

Indledning

I en digital tid som nu, hvor email er en af de primære kommunikationsformer, er det vigtigt at have en professionel emailadresse, der repræsenterer din virksomhed eller brand på bedst mulig måde. En emailadresse, der matcher dit domænenavn, kan give din virksomhed et mere professionelt og troværdigt udseende.

I denne artikel vil jeg beskrive, hvorfor det er vigtigt, og hvordan du kan oprette din egen domæne-specifikke emailadresse hos Simply.com.

Hvorfor bør man oprette en email adresse med sit eget domæne?

At have en emailadresse, der slutter med dit eget domænenavn, som f.eks. “info@ditdomæne.dk”, giver flere fordele. For det første signalerer det professionalisme. Når potentielle kunder eller samarbejdspartnere ser en sådan emailadresse, får de straks indtrykket af en mere organiseret og legitim virksomhed. For det andet hjælper det med branding, da din virksomheds navn gentages hver gang en email sendes. Endelig kan det også forbedre emailens leverbarhed, da emails fra domænespecifikke adresser er mindre tilbøjelige til at ende i spam-mappen.

Lad os hoppe ud i det og få kigget på, hvordan du opretter en email adresse med eget domæne via Simply.com.

af Mikkel fra SoMeWeb
Udgivet d. 23. september 2023

Skal vi snakke sammen?

Er du nysgerrig på et potentielt samarbejde med mig, så tag endelig kontakt til mig.

Opret email adresse med eget domæne

Oprettelse af emailadresse hos Simply.com

Hvis du allerede har købt et domænenavn gennem Simply.com, er det nemt at oprette en tilknyttet emailadresse. Simply.com tilbyder en enkel og brugervenlig platform, hvor du kan administrere både dit domæne og dine emailadresser. De har også en række nyttige guides, der trin for trin viser dig, hvordan du opsætter din nye emailadresse på forskellige enheder, herunder smartphones og computere.

Sådan gør du

1. Log ind på din Simply.com-konto.
2. Hvis du har flere domæner på din konto, så vælg det domæne, du vil oprette en emailadresse for. 

simply opret email adresse med eget domæne

3. Klik på “Opret ny e-mail konto”, og angiv den forreste del i din nye mailadresse. Altså det der stør før @ditdomæne.dk. Herefter angiver du en kode til mailadressen. Denne kode skal bruges senere til at indstille mailkonto på din computer, telefon og hjemmeside. Så sørg for at lav en kode, som du kan huske. Når du har udfyldt de to felter, klikker du på “Opret e-mail konto” og så har du oprettet en email adresse med dit eget domæne. 

opret mailadresse med eget domæne

Opsætning af din nye mailkonto på din smartphone og computer

Nu hvor du har oprettet din email adresse med eget domæne, er du klar til at opsætte mailkontoen på din smartphone og/eller computer. Afhængig af hvilken enhed du har, har Simply lavet flere forskellige guides til opsætningen. Jeg vedlægger samtlige guides til dig herunder. Så skal du blot klikke på den guide, som du har brug for afhængig af din enhed (android, iPhone, Mac osv.)

Guide til opsætning af mailkonto på iPhone

Guide til opsætning af mailkonto på iPad

Guide til opsætning af mailkonto på Android telefon

Guide til opsætning af mailkonto på MacBook

Guide til opsætning af mailkonto i Windows 10

Guide til opsætning af mailkonto i Gmail

Guide til opsætning af mailkonto i Gmail app

Guide til opsætning af mailkonto i Outlook 2020 

Guide til opsætning af mailkonto i Outlook App (Android)

Guide til opsætning af mailkonto i Outlook App (iOS)

Guide til opsætning af mailkonto i Outlook til Microsoft 365 

Guide til opsætning af mailkonto i Outlook til Microsoft 365 (MacOS)

Opsummering -> Opret email adresse med eget domæne

At have en domæne-specifik emailadresse er ikke bare en “nice-to-have”, det er en “must-have” for enhver seriøs virksomhed eller brand. Det forbedrer din virksomheds image og kan endda forbedre din email marketing strategi. Med Simply.com er processen med at oprette og administrere en sådan emailadresse gjort enkel og ligetil. 

Jeg håber, at du fandt denne guide nem og overskuelig, så du kan få oprettet en emailadresse til dit domæne. God fornøjelse.

Se andre blogindlæg som dette

Mikkel fra SoMeWeb

Om mig

Jeg hedder Mikkel Jul, og jeg er grundlæggeren og ejeren af SoMeWeb. De sidste 10 år har jeg som webdesigner hjulpet mere end 100 små og mellemstore virksomheder med at blive synlige online via en ny hjemmeside og online marketing. 

LinkedIn  Connect med mig på LinkedIn

Kan jeg hjælpe dig?

Kontakt mig via kontakformularen og lad mig høre, hvordan jeg kan hjælpe dig.