Kontakt mig

Lad mig høre fra dig

Jeg er altid klar til at besvare spørgsmål eller give et uforpligtende og gratis tilbud. Kontakt mig allerede i dag, og jeg vil bestræbe mig på at vende retur til dig hurtigst muligt.

SoMeWeb

Dit 360 graders online marketingbureau

Kontakt mig i dag for et uforpligtende tilbud – uanset hvad opgaven handler om.

Det siger nogle af mine kunder

“Da jeg stod og skulle bruge en professionel hjemmeside til min virksomhed, var jeg ikke i tvivl om, at jeg skulle vælge SoMeWeb med Mikkel Jul i spidsen. Og jeg har ikke fortrudt. Der kom en rigtig fin og professionel hjemmeside ud af samarbejdet og hele forløbet har været kendetegnet ved en yderst professionel og behagelig kommunikation. Jeg kan på det bedste anbefale SoMeWeb med Mikkel Jul som en yderst professionel virksomhed indenfor det felt.”

Kersti

Ejer, Debinkaso

“Jeg har fået uvurderlig og professionel hjælp til opsætning af den mest fantastiske hjemmeside samt Google AdWords. Jeg kan anbefale Mikkel og hans kompetencer, hvis du, som jeg, er en virksomhed som gerne vil ud over rampen og få gjort verden opmærksom på at du er tilstede. Mikkel formår at forklare alt det tekniske på et forståeligt dansk og yder en helt suveræn service. Han er altid til rådighed, og holder hvad han lover.”

Karina

Ejer, Familienitale

Jeg samler (kun) på glade og tilfredse kunder

Siden opstarten af mit firma SoMeWeb i sommeren 2017, har jeg haft en klar mission; at hjælpe små virksomheder med at blive synlige online uden, at det skal koste en formue.

Mikkel fra SoMeWeb

Hvordan forsøger jeg at differentiere mig i et marked med mange udbydere?

Først og fremmest så forsøger jeg via mit kendskab til stort set alle online marketing discipliner at tilbyde hele paletten inden for online marketing. Det hele er selvlært gennem mange års marketingerfaring fra bilbranchen, hvor jeg har prøvet kræfter med alle former for marketing – faktisk både offline og online. Online fangede mig dig mest. Så kort fortalt så stræber jeg efter at kunne tilbyde mine kunder online marketing pakkeløsninger, hvor al deres marketing er samlet under ét – lige fra deres WordPress hjemmeside til dere SEO, Google Ads og Facebook annoncering

Jeg håber at høre fra dig

Jeg ved godt, at det kan være en stor beslutning at bede om hjælp til marketing – især fordi, at det er fremmed og man forbinder det som “noget der er meget dyrt”. Men sådan behøver det slet ikke at være – se bare mine WordPress hjemmeside priser.

Hvis du har brug for lidt indsigt i, hvad jeg har lavet for mine kunder kan jeg anbefale at tage et kig på mine cases og disse WordPress hjemmeside eksempler, som jeg har lavet for mine kunder. 

Jeg håber, at vi snakkes ved, og at jeg får lov til at være din online marketing konsulent.

online marketingbureau mission

miljøvenlig indpakning mine cookiesprojekt clean oceanplastik nej tak